Verhuur ruimtes Pannevogel

Steenderens Belang biedt u de gemeenschapsruimten in basisschool de Pannevogel te huur aan voor al uw bijeenkomsten en vergaderingen.
(Prins Bernhardlaan 5a, 7221 BA Steenderen)

Met vele vrijwilligers, alle verenigingen en Bronckhorst-West, de gemeente en het school bestuur zijn wij er in geslaagd om ruimtes voor gebruik door de hele gemeenschap te realiseren. Naast goede wil en zweetdruppels was er natuurlijk ook geld nodig. Dat hebben we ontvangen middels subsidies van de Provincie, de Gemeente en giften van het Oranjefonds, van het Prins Bernhardfonds, van de Rabobank, van het betrokken schoolbestuur Pro8 en een bijdrage van Steenderens Belang. Het is de bedoeling dat deze ruimtes gebruikt gaan worden door inwoners, verenigingen, bedrijven en instellingen uit de voormalige gemeente Steenderen(Bronckhorst-West) De opbrengsten uit de verhuur gebruiken we voor één van onze gemeenschappelijke projecten: dit komt ons dus allemaal ten goede!

Er zijn een aantal permanente huurders zoals de Muziekvereniging Nieuw Leven, de Musicalschool FAME en de bibliotheek. Daarvoor zijn de woensdag- en donderdag avonden en zaterdagmiddagen gereserveerd. Elke 2e maandagavond van de maand wordt er vanaf 19.30 uur een filmavond georganiseerd door Steenderens Belang. Iedereen is welkom!
Kijk voor meer informatie op de pagina beschikbaarheid ruimtes Pannevogel.

Natuurlijk gelden een aantal spelregels bij de (ver)huur. Deze staan vermeld in de algemene huurvoorwaarden

Wilt uw vereniging een ruimte langdurig gebruiken? Heeft u plek nodig voor een nieuwe te starten activiteit, vereniging of hobby? Of om een cursus of workshop te beginnen. Via info@steenderensbelang.nl of op telefoonnummer 0575-450449 of 0575-451936 kunnen we overleggen wat er mogelijk is. Voor incidentele verhuur kunt u via de pagina huurovereenkomst en factuur meer informatie vinden om één van onze ruimtes te huren.