Lid worden?

Het is van belang voor ons dorp dat er een belangenvereniging is die er staat, niet alleen inhoudelijk maar ook getalsmatig. Wij waarderen dan ook je aanmelding! In onderstaande velden graag je gegevens invullen en verzenden.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen €2,- per jaar/per adres. Onze voorkeur gaat uit naar een automatische incasso. Dit kun je regelen door dit formulier uit te printen, ingevuld en ondertekend in de brievenbus te doen bij ons secretariaat: Esdoornstraat 9, Steenderen of in te scannen en te mail naar info@steenderensbelang.nl.

Wil je het graag zelf overmaken? Dat kan ook -tip! maak er een jaarlijks terugkerende betaling van-
Steenderens Belang
NL 90 RBRB 078 305 3126
onder vermelding van je huisadres 

Na het ontvangen van het lidmaatschapsgeld zal het lidmaatschap definitief zijn.

Ook goed om te weten

    • Contributiewijzigingen kunnen uitsluitend na uitdrukkelijke goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden.
    • Wij vinden het jammer wanneer je het lidmaatschap opzegt. Maar dit is uiteraard jaarlijks mogelijk tot uiterlijk 31 december.
    • Wil je persoonlijk betrokken worden bij het Steenderens Belang meld je dan persoonlijk aan bij één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@steenderensbelang.nl

Beschik je niet over internet? Dan graag schriftelijk je naam, adres en telefoonnummer inleveren bij het secretariaat van Steenderens Belang:
Klaas Leutscher
Esdoornstraat 9
7221 GA STEENDEREN

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt,
    ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]