Spreekkamers 20m2 en 30m2

 

Deze ruimten liggen aan de linkerzijde van de ingang naast elkaar en kunnen door een opvouwbare schuifwand afzonderlijk of gecombineerd worden gehuurd. Beide kamers hebben voldoende standaard tafels en stoelen Deze tafels kunnen in allerlei gewenste opstellingen worden gebruikt. In de kleinere spreekkamer (20m2) is ook nog een keukenblok aanwezig. De wanden van beide ruimten kunnen prima gebruikt worden voor projectie, terwijl de tussenliggende vouwwand gebruikt kan worden voor het ophangen van flipover-vellen.

Er is een eenvoudige toegang tot keuken en toiletruimten. De ruimte(n) zijn beschikbaar van 19.00 tot 0.00 uur, behalve op woensdag- en donderdagavonden. Op zondagmiddag en -avond is de ruimte vanaf 12.00 tot 0.00 uur beschikbaar.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een Maatschappelijk of Commercieel tarief (dit is inclusief koffie en thee). Het maatschappelijk tarief geldt voor de verenigingen en instanties die zijn gevestigd in de kernen Steenderen, Toldijk, Baak, Bronkhorst, Olburgen en Rha, en die geen winstoogmerk hebben. Wanneer niet aan deze voorwaarden wordt voldaan gelden de commerciële tarieven.

De spreekkamer(s) huren? Klik hier.