Arena

Deze ruimte (109m2) betreft de centrale hal en trap, die ook te gebruiken is als tribune met ongeveer 60 plaatsen. Voor het podium is een groot projectiescherm beschikbaar samen met een A/V projectie-installatie. Aan het gebruik daarvan zijn extra kosten verbonden, €40,-.

Deze ruimte kan gebruikt worden voor recepties, filmvoorstellingen, ledenvergaderingen tot 80 deelnemers. Ook kan deze ruimte in combinatie met het Podium gebruikt worden voor toneel-, muziek- en musicalvoorstellingen. Er is een eenvoudige toegang tot keuken en toiletruimten. De ruimte(n) zijn beschikbaar van 19.00 tot 0.00 uur, behalve op woensdag- en donderdagavonden. Op zondagmiddag en -avond is de ruimte vanaf 12.00 tot 0.00 uur beschikbaar.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een Maatschappelijk of Commercieel tarief (dit is inclusief koffie en thee). Het maatschappelijk tarief geldt voor de verenigingen en instanties die zijn gevestigd in de kernen Steenderen, Toldijk, Baak, Bronkhorst, Olburgen en Rha, en die geen winstoogmerk hebben. Wanneer niet aan deze voorwaarden wordt voldaan gelden de commerciële tarieven.

De Arena huren? Klik hier.