Uitnodiging enquête DKK Gelderland

Uitnodiging enquête DKK Gelderland

Beste leden,

Aan de vereniging DKK Gelderland is gevraagd om deze enquête te delen met onze leden in de Achterhoek. Zouden jullie deze informatie ook weer met jullie achterban willen delen.
In 2017 werd dit onderzoek ook uitgevoerd. Van 1 t/m 31 maart 2021 loopt een groot onderzoek naar de woonwensen voor de toekomst en de huidige leefbaarheid in de Achterhoek. Het Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO) wordt gehouden in de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.
Een steekproef van 40.000 Achterhoekers van 18 jaar en ouder heeft een uitnodigingsbrief ontvangen om een online enquête in te vullen. Ook de deelnemers van de verschillende inwonerpanels in de regio ontvangen een uitnodiging. Hoe meer Achterhoekers meedoen, hoe beter. Alle inwoners van 18 jaar of ouder kunnen meedoen via de website www.awlo.nl. In opdracht van 8RHK ambassadeurs wordt het onderzoek uitgevoerd door bureau Moventem. De thematafel Wonen & Vastgoed gaat met de uitkomsten van dit grote onderzoek over wonen en leefbaarheid aan de slag. De uitkomsten helpen om plannen goed af te stemmen op de behoeftes van inwoners en om betere beslissingen te nemen.

Dit onderzoek staat volledig los van ons eigen Woonwensen Onderzoek wat momenteel in de dorpen Varsselder-Veldhunten, Megchelen, Netterden en Etten gehouden is en/of gehouden wordt.

Met vriendelijke groet,

Vereniging DKK Gelderland

Vereniging DKK Gelderland
Kerkstraat 72
6987 AD  GIESBEEK
0314-631168

Al meer dan 40 jaar actief met en voor bewoners!